blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dooon666
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
dooon666



diablo
pridal dooon666 5.1. 2009 o 19:56

Začneme tu s diablom 2 lebo je známe aj pre tých čo nemajú rpgčka moc v láske. Dej sa odohráva vo svete sanctuary.Pokiaľ vlastníte len demoverziu hry môžte začať len s barbarom a dohrať len druhý quest v prvom akte ktorý je zabiť blood raven- jednu z rogue ktorá bola ale prevrátená na stranu zla.Pokiaľ vlastníte plnú verziu hry môžte si vybrať z piatich postáv a hrať až štyri akty počas ktorých zabijete aj vládcu teroru diabla.Postavy sú -sorceress,(čarodejnica) barbarian,(barbar-bol aj v demoverzii) necromancer,(má k dispozícii kúzla na oživovanie mŕtvych) paladin,(svätý bojovník,má vínimočne dobré aury)amazonka,(za ňu ma to nikdy nebavilo-ovláda strelné zbrane a kopije).Po zakúpení datadisku sa vám ponúknu na výber dve ďalšie postavy-assasinka(vrahyňa je veľmi zaujímavá ale mňa nikdy rýchle postavy nebavili) a druid (môže si privolať na pomoc rôzne zvieratá.

Tu máte obrázok výberu postáv keď máte datadisk:

Image Hosted by UploadHouse.com

Ja som začal hrať za barbarbara a môj brat za paladina: Image Hosted by UploadHouse.com

V hre sú tri obtiažnosti:Normal,Nightmare a Hell.Pochopiteľne normal je najľahšia a hell najťažsia.Keď si vytvárate postavu máte na výber aj hardcore mód(keď vás zabijú už sa nespawnete) Tento mód je dobre využívaný na battle.nete kde vás zaradia do osobitnej tabuľky.Ja s bratom sme sa dostali na Nightmare za normal postavy.Barbar a paladin vedľa seba sú veľmi dobré postavy 1. fast attack speed -barbar frenzy a double swing -paladin zeal 2.Veľký boost -barbar warcries-paladin aury 3. Obaja majú veľký damage a v neskorších častiach hry sú prakticky neporaziteľní,pokiaľ majú veľký drainlife tak duplom.V prvom acte je bossom Andariel kvôli ktorej nemôžu ísť obyvatelia rogue encampment na východ.Je to nejaký kríženec medzi pavúkom kravou a ženou (kravou podľa kopýt).Má silný jed.

V druhom akte je Duriel, strážca Tal´rashovej hrobky.Je to niečo ako chrobák.Dáva bash.V treťom akte sa nachádza Mephisto, brat diabla ktorý ho privedie do jeho skutočnej podoby. Má okolo seba silných council memberov a oplatí sa k nemu chodiť viackrát lebo neni problém sa tam dostať a padajú po ňom dobré veci.V štvrtom akte sa konečne stretávate s diablom dáva nehorázne damage s jeho bleskom.V piatom akte narazíte na baala.Poviem vám jeho minioni sú silnejší. ako on sám. on mi nerobil žiaden problém.Po tomto akte ste prešli obtiažnosť ktorú ste práve hrali a na ďalšej sa vám znížia resistancie a aj blood raven vám bude robiť asi taký problém ako keď dávate diabla na rovnakej leveli.A ešte malý tip na koniec :P keď prejdete hru tak si zoberte z tristramu wirts leg a skombinujte s portalovou knihou. Vytvorí sa vám portál do secret cow level Kde sa nachádza cow king po ktorom môžu padnúť tuším zelené veci zo série cow hide.:P Ďakujem za trpezlivosť pri čítaní.



Prístupov 3363
Kvalita článku
(90%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
sorry
[ 21.1.2009] (príspevkov 0)
diablo
[ 5.1.2009] (príspevkov 2)
RPG
[ 5.1.2009] (príspevkov 0)